Solis tractoren

Solis – More Power, More SavingsKracht, betrouwbaarheid en lage gebruikskosten zijn de sleutelwoorden bij Solis. De beproefde techniek van Solis staat garant voor zorgeloos gebruiksgemak en een optimaal vermogen: dit alles voor een zeer voordelige aankoopprijs. Maar deze lage prijs is niet de enige reden waarom gekozen wordt voor de Solis tractor, ook de lage gebruikskosten, de zeer krachtige motoren en het geweldige rijcomfort zijn belangrijke eigenschappen.

De betrouwbaarheid van uw Solis staat op nummer 1. Daarom wordt iedere Solis individueel getest voordat deze de fabriek verlaat. Ook worden alle modellen uit de Solis range bij de ontwikkeling onderworpen aan zware beproevingen, zodat de Solis probleemloos uw werk verricht. Daarnaast is Solis deel eigendom van Yanmar Japan, de expertise van Yanmar zorgt voor een zeer betrouwbaar en degelijk eindproduct.

Gegarandeerde kwaliteit

Uw Solis is van hoogwaardige kwaliteit en dat is gegarandeerd door de fabrieksgarantie van 3 jaar. Met de fabrieksgarantie heeft u de zekerheid dat uw Solis gratis wordt hersteld wanneer zich toch onverhoopt een materiaal- of constructiefout voordoet. De enige voorwaarde is dat uw Solis onderhouden is volgens de fabrieksvoorschiften en met de originele Solis onderdelen. Het 1e jaar heeft u garantie op alle delen behalve de slijtagedelen, het 2e en het 3e jaar heeft u garantie op de draaiende delen zoals de motor, versnellingsbak en assen.

Solis genuine parts

Uw Solis is ontworpen en gebouwd om jarenlang mee te gaan. elk onderdeel voldoet aan de hoge Solis-kwaliteitseisen. Gaat er een onderdeel kapot, dan geldt er maar één goed advies: ga naar uw Solis dealer voor een reparatie met originele Solis-onderdelen. Zo blijft u zeker van optimale betrouwbaarheid, veiligheid en lange levensduur.In 2019 heeft Solis zijn onderdelenvoorziening onder gebracht bij een Spare Parts Centre van Yanmar in Duitsland. Hierdoor kunnen voorradige onderdelen binnen 24 uur worden verzonden.